duminică, 14 august 2011

Corabioare - Stuffed Eggs

English Version Here

Fetita mea e o pofticioasa si o mica gurmanda (dar e slaba ca noi, de s-o treci prin inel). Nu refuza nimic si accepta sa guste macar. Dar cand mancarea arata intr-un fel amuzant si copilaresc ... nu are nevoie de invitatii speciale la masa. Asa ca la mic dejunul nostru de sambata am servit: CORABIOARE.

Primul fel: oua umplute - am fiert 4 oua (tari), am amestecat galbenusul cu ce era prin frigider si prin camara: putina sare, putin piper, putin marar, o lingurita de mustar, o lingurita de smantana, o lingura de branza rasa si o lingurita (cred eu !) de zeama de lamaie. Am invartit totul bine si ... inapoi in jumatatea de ou.

Al doilea fel: rosii cherry, sunca, branza mozzarella sticks - am taiat rosiile pe jumatate si cubulete sunca, iar mozzarella felii rotunde. Cu scobitoarea am prins totul ca pe o corabioara.

Decorul: scobitori si triunghiuri de spuma colorata (foam).