duminică, 6 martie 2011

Spaghetti cu creveti si scallops si sos alb

Ingrediente: spaghetti Angel Hair (pentru ca sunt subtiri, delicate si fierb in 8 minute), creveti, desigur (curatati la 4 maini de tati si fetita: tati rupe cozile, fetita aduna cozile - e complicat !!), scallops (carne de scoici) sare, piper, 1 lingura de faina, 2-3 linguri de smantana, putin lapte, branza rasa

Cum am facut: am fiert spaghetti. Am calit crevetii si scoicile in putin unt, apoi i-am scos si in sosul ramas am adaugat faina desfacuta cu putina apa rece, peste care am adaugat lapte si smantana si am lasat sa fiarba. Pe undeva pe aici tre sa puneti si sare si piper si ce condimente mai vreti voi. Apoi am pus in farfurie paturica de spaghetti, alta paturica de creveti si scoici, sosul cel alb si la final branza rasa.