Cine ar fi crezut ca ma voi specializa in cheesecake !! Dar gata, sunt specialista!! In numai o saptamana am facut 3 cheesecakes diferite: cu branza Philadelphia, cu Riccota si cu Cottage Cheese.
Ingredientele sunt urmatoarele: o cutie de branza Riccota, jumatate cutie de branza Philadelphia, 2 oua, 2 lingurite faina, zahar dupa gust, coaja rasa de lamaie, vanilie, rom, 3 mere rase, scortisoara, unt, bicarbonat, 150 g biscuiti digestivi sfaramiciosi.
Si la treaba!!
1. Biscuitii se sfarama. Se topesc 2 linguri de unt (sau mai mult daca biscuitii mai vor) si se amesteca cu biscuitii; se pun paturica intr-o tava si se dau la cuptor la 160grade C pentru 10 minute.
2. Merele se rad, se storc de zeama (zeama se bea de catre aia mica de 5 ani) si se calesc in unt cu putin zahar si scortisoara; se lasa pana se evapora zeama. Ce a rezultat se pune in strat peste biscuitii pe care i-ai scos din cuptor si i-ai lasat sa se raceasca. Poti sa pastrezi o lingura sa adaugi la amestecul de branza.
3. Branza Riccota se amesteca cu branza Philadelphia, 2 oua, zahar dupa gust, un varf de cutit de bicarbonat, 2 lingurite de faina si cu lingura de mere calite. La noi a iesti foarte bine, deoarece aia mica de 5 ani e specialista in a mixa totul.
4. Pui branza peste stratul de biscuiti si dai repedeeeeeeeeee la cuptor, la 160 grade C pentru 1 ora si 10 minute FIX!!
5. Lasi sa se raceasca minunatia, alungi copilul si pe tati care dau tarcoale bunatatii, ii amagesti ca inca e fierbinte si nu e buna asa si ...
6. E buna taaaaare a doua zi, dupa ce sta la frigider. La noi nu a stat; jumatate s-a dus la vecini, si restul am mancat dupa ce s-a racit.
Prajitura facuta numai cu branza Philadelphia am ornat-o cu frisca si capsuni. Pe cea cu Riccota si jumatate de Philadelphia nu am ornat-o, dar am servit-o cu blueberry, iar pe cea cu Cottage Cheese si jumatate de Philadelphia am ornat-o cu felii de mere.
Ingredientele sunt urmatoarele: o cutie de branza Riccota, jumatate cutie de branza Philadelphia, 2 oua, 2 lingurite faina, zahar dupa gust, coaja rasa de lamaie, vanilie, rom, 3 mere rase, scortisoara, unt, bicarbonat, 150 g biscuiti digestivi sfaramiciosi.
Si la treaba!!
1. Biscuitii se sfarama. Se topesc 2 linguri de unt (sau mai mult daca biscuitii mai vor) si se amesteca cu biscuitii; se pun paturica intr-o tava si se dau la cuptor la 160grade C pentru 10 minute.
2. Merele se rad, se storc de zeama (zeama se bea de catre aia mica de 5 ani) si se calesc in unt cu putin zahar si scortisoara; se lasa pana se evapora zeama. Ce a rezultat se pune in strat peste biscuitii pe care i-ai scos din cuptor si i-ai lasat sa se raceasca. Poti sa pastrezi o lingura sa adaugi la amestecul de branza.
3. Branza Riccota se amesteca cu branza Philadelphia, 2 oua, zahar dupa gust, un varf de cutit de bicarbonat, 2 lingurite de faina si cu lingura de mere calite. La noi a iesti foarte bine, deoarece aia mica de 5 ani e specialista in a mixa totul.
4. Pui branza peste stratul de biscuiti si dai repedeeeeeeeeee la cuptor, la 160 grade C pentru 1 ora si 10 minute FIX!!
5. Lasi sa se raceasca minunatia, alungi copilul si pe tati care dau tarcoale bunatatii, ii amagesti ca inca e fierbinte si nu e buna asa si ...
6. E buna taaaaare a doua zi, dupa ce sta la frigider. La noi nu a stat; jumatate s-a dus la vecini, si restul am mancat dupa ce s-a racit.
Prajitura facuta numai cu branza Philadelphia am ornat-o cu frisca si capsuni. Pe cea cu Riccota si jumatate de Philadelphia nu am ornat-o, dar am servit-o cu blueberry, iar pe cea cu Cottage Cheese si jumatate de Philadelphia am ornat-o cu felii de mere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu