duminică, 6 martie 2011

Paste seashell cu fructe de mare

Dragilor, nu mai stiu cum am facut reteta asta. Stiu doar ca le-am pus pe toate la un loc; dar numai la un moment dat; inainte am stat de vorba cu fiecare.

Ingrediente: paste seashell, peste afumat, o conserva de scoici (oysters), creveti, baza pentru mancare cu supa de peste, jumatate pahar vin alb, patrunjel, sare, piper, 2 linguri de smantana, cateva rosii cherry, 2 cepe verzi ( cantitatile ... ochiometric)



Cum am facut: am fiert pastele, le-am scurs si le-am spalat cu apa rece. Crevetii curatati, scoicile din conserva si pestele afumat au stat frumos, claie peste gramatda, in tigaie, alaturi de ceapa si rosii. Le-am turnat vin alb si baza de mancare cu supa de peste ca sa se potoleasca, sa seabureasca ... stiti voi. Am potrivit de sare si piper si patrunjel. Si iar le-am lasat sa bolboroseasca pe foc. Cand am zis eu ca e gata, am invartit totul cu smantana si am pus pastele ca sa se amestece si ele cu sos si cu alte cele de prin tigaie. Apoi am impartit totul, nu chiar frateste, in farfurii: la tati mai mult, la mami mai putin, la fetita mai multi creveti si scoici decat la ceilalti.