vineri, 6 mai 2016

The Course of Love - o carte

E vorba despre o carte. Daca va place sa cititi in engleza, va recomand o carte delicata pentru weekend sau pentru zilele in care masina de spalat marge singura, copiii nu sunt acasa, mancare nu trebuie nimanui, iar aspiratorul mai poate astepta. The Course of Love, de Alain de Botton.  - o gasiti la BooksExpress


Autorul, Alain Botton, e un britanic, om de televiziune si scriitor caruia ii place sa filozofeze modern pe marginea vietii. Are un stil accesibil, usor de urmarit si mai ales relevant pentru viata noastra zilnica. Prima sa carte, Essay in Love, trateaza dragostea de inceput. Mai are si alte carti, le puteti aborda, vor fi o incantare: The Art of Travel, How Proust Can Change Your Life, Status Anxiety, The Architecture of Hapiness. 

In a doua carte a sa, The Course of Love, un cuplu din Anglia, Rabih si Kirsten, se indragostesc, se casatoresc si au copii. Ati auzit, desigur, de multe ori ca aceasta e familia: ai copii si gata, totul se sfarseste. Aflati din carte ca nu e asa. Viata abia acum incepe. De-a lungul volumului autorul intoarce elegant drumul printre atatea idei noi sau preconcepute despre dragoste si casnicie. Dragostea se invata si ea. Avem idealuri, dorinte, aspiratii. Intr-o lume moderna, tot mai rapida, ce mai e dragostea? 

Puteti cumpara cartea din libraria online BooksExpress (click AICI pentru a ajunge acolo).

Sa imi spuneti daca v-a placut. 
Ema 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu