Puteti sa-i spuneti cum vreti, e un fel de pie cu graham crackers. E o combinatie si o adaptare dupa o reteta pe care am mai incercat-o, dar acum m-am limitat la ce era prin frigider si dulapuri. Si iata ce era: o cutie de Ricotta, 3 linguri de branza Philadelphia Cooking, 2 oua, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie si lime, zahar dupa ochi si dupa gust, chocolate chips, biscuiti graham, un varf de bicarbonat, 2 lingurite de faina ... si cam atat.
Am amestecat cele doua feluri de branza cu un ou si un galbenus, cu zahar, coaja de lamaie, esenta, bicarbonatul si cele 2 lingurite de faina. Am batut un albus spuma, cu zahar. Am adaugat chocolate chips in branza, apoi albusul spuma. Am facut un blat din biscuiti graham sfaramati si am turnat compozitia in cuib. Nu stiam cum se vor comporta chips-urile de ciocolata, asa ca ornarea lasa de dorit. Gata. In baie de apa la 350 grade F (stati sa calculez cat face ) cam 1 ora si 15 minute, pana s-a umflat si s-a rumenit usor la suprafata.
Si e bunaaaaa! Pufoasa, aromata si iar pufoasa. Chiar a iesit. Chips-urile de ciocolata au ramas ferme pe pozitie: s-au topit foarte putin.
Am amestecat cele doua feluri de branza cu un ou si un galbenus, cu zahar, coaja de lamaie, esenta, bicarbonatul si cele 2 lingurite de faina. Am batut un albus spuma, cu zahar. Am adaugat chocolate chips in branza, apoi albusul spuma. Am facut un blat din biscuiti graham sfaramati si am turnat compozitia in cuib. Nu stiam cum se vor comporta chips-urile de ciocolata, asa ca ornarea lasa de dorit. Gata. In baie de apa la 350 grade F (stati sa calculez cat face ) cam 1 ora si 15 minute, pana s-a umflat si s-a rumenit usor la suprafata.
Si e bunaaaaa! Pufoasa, aromata si iar pufoasa. Chiar a iesit. Chips-urile de ciocolata au ramas ferme pe pozitie: s-au topit foarte putin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu