Protectia datelor personale

Ema Blog

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Ema Blog are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este comunicarea intre blogul Ema Blog si dumneavoastra, lasarea de comentarii pe blog, primirea noutatilor pe email.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru lasarea de comentarii pe blog, primirea noutatilor pe email, comunicarea intre Ema Blog si dumneavoastra. Refuzul dvs. determină nestocarea datelor dumneavoastra (nume si prenume, adresa de email, site sau blog) si faptul ca nu doriti sa lasati comentarii pe blog ori sa primiti noutatile pe email, iar comunicarea cu dumneavoastra se va realiza prin alte mijloace pe care ni le puneti la dispozitie.

Dacă doriţi să vă abonați la emailul în care sunteți anunțați de publicarea unui nou articol, vă puteți abona benevol în căsuța specială pentru acest lucru. Ema Blog nu trimite newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa de email winter.ioana@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate catre nicio alta persoana, entitate, tara.


 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu