miercuri, 25 ianuarie 2017

Destinatii de vacanta

Aceasta postare contine linkuri de afliliat. 
Pentru ca ma aflu intr-un oras in care turismul e in floare, pentru ca zilnic pe sub ferestrele mele trec sute si uneori mii de turisti, m-a prins microbul calatoriilor. E drept, ma aflu intr-o zona de unde se ajunge usor in multe tari, cu masina, iar soselele, autostrazile lor faciliteaza deplasarea rapida. Mi-a placut enorm de mult faptul ca in 6 - 7 ore am fost din Franta in Olanda, ca in aceste 6 ore am si vizitat morile de vant, Gouda - orasul branzeturilor, ne-am mai si oprit, am mai si admirat... stiti voi cum e. Acum am in minte sa vizitam, in mai, iar, Olanda si sa vedem campurile de lalele.Se pare ca extra sezonul a devenit numai bun pentru calatoriile scurte, city break. Cred ca multi lasa pentru la vara drumurile mai lungi si concediile la mare si prefera in lunile de iarna (ianuarie, februarie) destinatii care pot fi vizitate si in acest anotimp. Cei de la VOLA au facut o statistica din care reiese ca cel mai vizitat oras (de catre romani) din ianuarie pana in iunie este Roma.

vola.ro

Pe locurile imediat urmatoare se afla alte destinatii frumoase: Venetia, Milano, Barcelona. Pe locul 3 apare si Parisul si acolo mi-am propus eu sa ajung cu TGV-ul. Sunt atatea louri frumoase de vizitat! 

vola.ro

M-am amuzat sa vad ca Disneyland e pe locul 20 in topul preferintelor. Cred ca devine o destinatie pentru familiile cu copii mai mici. Si noi am experimentat un Disney, dar cred ca fetita noastra de 10 ani acum nu ar mai avea rabdare acolo. Dar am vrea sa vedem Amsterdam (pe langa lalelele de mai sus, desigur), deoarece tin minte orasul vazut din avion - arata ca o harta cu casute colorate de papusi - era minunat! Ma si vad plimbandu-ma pe strazile sale.


vola.ro

Spor la calatorii sa aveti. Sa va bucurati de toate minunatiile. Dati-mi recomandari de pe unde ati fost. Ema


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu