luni, 29 august 2011

Pacific Grove Museum of Natural History



Ne-am dus la muzeu: aici in apropiere, in orasul invecinat. Am avut noroc - intrare libera si ziua rocilor. Ce bucurie ! Am pornit la cautat de roci: in curtea din spate a muzeului este un loc plin cu pietricele unde puteai sa gasesti de data acesta cristale. (In alta zi am gasit pietricele cu fosile - foarte interesant). Ne-am bucurat pentru fiecare cristal gasit: earu asa multeeeee. Am negociat: trebuie sa pastram doar cateva, sa lasam si pentru altii. A fost usor.



Urmatoarea atractie: cuibul. E chiar un cuib, urias, desigur doar o opera de arta, din crengi, cu pernute inauntru. As vrea unul acasa.



Apoi am luat la rand incaperile muzeului si ne-am minunat si extaziat la fiecare lucru. Am vazut cum se slefuiesc rocile, am vazut roci si lava vulcanica solidificata. Expozitia de animale din zona.

Cel mai mare ou (de strut), cel mai mic ou (colibri).



Ochi de balena.


Schelet de balena.


Squid




Foarte interesant. Pe Bob Cat nu l-am mai fotografiat. Bob Cat e o felina uriasa ce are habitat pe aici. In orasul invecinat e deseori vazut pe strada, vine prin gradinile oamenilor, apare mai mereu in comunitate. Cred ca nu e nicio placere sa te intalnesti cu el.

Si asa, ca sa ma laud, pun aici poza cu piatra mea pe care am gasit-o pe plaja si care are in ea, adunate, scoici, pietre si fosile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu